Aktuelle indsatser

Tema

Kosmetisk behandling

Nogle skønhedsbehandlinger såsom filler i læberne, hårfjerning med laser og peeling, kaldes under ét kosmetisk behandling. Den slags behandlinger må kun udføres af læger eller deres medhjælpere, og kun, hvis de har en tilladelse til det. Temaet samler den vide, læger og andre sundhedspersoner og medhjælpere, som arbejder med kosmetisk behandling, har brug for at vide om reglerne for kosmetisk behandling. 

Gå til tema om kosmetisk behandling

Kampagne

Fillers uden filter

Hvis du selv eller en du kender, ønsker at få foretaget kosmetisk behandling, så gør du dig måske nogle tanker om resultatet og om behandlingen er sikker. Vi har samlet en række råd, som kan hjælpe dig med at få svar på de vigtigste spørgsmål. Her får du også vejledning til, hvordan du kan slå klinikken op og hvad du skal lede efter for at undersøge, om en behandler fx må lave hårfjerning med laser eller fillerbehandling.

Fillers uden filter

Tema

Medicinsikkerhed

Medicinsikkerhed er vigtigt for patienter over alt i sundhedsvæsenet. I temaet finder du viden om og inspiration til sikker håndtering af medicin. Find fx en pjece om korrekt håndtering af medicin, en guide til i.v. væsker og bliv klogere på typiske medicinproblemstillinger fra utilsigtede hændelser i 'Klog på UTH'.

Gå til tema om medicinsikkerhed